10. října 2016 • 21:30

Mourinho poznával své hvězdy: Zlatana uhádl, koho spletl s Pogbou?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

V šatně je známý jako velký šéf. Hráči ho musí poslouchat, jinak je zle. O všem možném má José Mourinho dokonalý přehled. Tedy, aby bylo jasno, o všem úplně ne. Na internetu se objevilo video, ve kterém portugalský kouč poznává hráče Manchesteru United na snímcích z doby, kdy ještě byly malé děti. Zatímco u kapitána Waynea Rooneyho se nemohl splést, u nejdražšího hráče planety Paula Pogby, se trefil až napotřetí.



Prvním hráčem, kterého kouč United poznával, byl kapitán týmu Wayne Rooney. Poté, co Mourinho uhodl, měl hráče popsat svými slovy. „On je pořád kluk. Já mu tak i říkám. Nechová se vůbec jako hvězda. Je to pořád hodný kluk,“ uvedl Mourinho.

Dalším fotbalistou z kádru "rudých ďáblů", kterého 53letý trenér poznával, byl Zlatan Ibrahimovic. „Poprvé jsem ho poznal, když jsem šel do Interu. Říkal jsem si „wow", on je ještě lepší, než jsem si myslel. Navíc je také hodný kluk. Vůbec není takový, jak se prezentuje veřejnosti.“

VIDEO: Podívejte se, jak José Mourinho poznává hráče United

Jako třetí přišel na řadu francouzský záložník Paul Pogba, kterého Manchester vykoupil v létě z Juventusu za tři miliardy. Jenže Mourinho jej nemohl poznat. „Marcus. Marcus Rashford! Ne? Tak Eric (Bailly, pozn. redakce)?“ zkoušel hádat, ale marně. Až třetí pokus mu vyšel. Ten malý uprostřed je Paul? Panebože on byl tak malinký,“ rozplýval se The Special One.

Dalšími dvěma hráči, které Mourinho poznával, byli brankář David de Gea a útočník Anthony Martial. S oběma neměl problém. „Davida jsem poprvé spatřil, když jsem vedl Real a on chytal za Atlétiko. Hned jsem věděl, že je fantastický,“ řekl na adresu španělského brankáře Mourinho. „Anthony vypadá jako velmi tichý až zakřiknutý kluk, ale když ho poznáte, tak víte, že tichý rozhodně není,“ popsal Martiala.

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney poslouchá pokyny od trenéra Mourinha
Útočník Manchesteru United Wayne Rooney poslouchá pokyny od trenéra Mourinha

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud