1. ledna 2017 • 10:19

Obrat United vyvolal euforii. Volá Bolt! Cože?! V televizi tomu nemohli uvěřit

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Závěr roku, jak se patří, prožili fotbalisté Manchesteru United. V závěrečných pěti minutách dokázali góly Martiala a Pogby otočit domácí zápas s Middlesbrough (2:1) a jeden prominentní fanoušek z toho byl totálně v euforii. Fenomenální sprinter Usain Bolt dokonce volal do studia klubové televize, aby se podělil o svoje dojmy.



Špička Premier League se začíná vyrovnávat. Manchester United se po obratu proti Middlesbrough přiblížil na tři body třetímu Manchesteru City a jeho finiš v zápase byl skutečně dechberoucí. 85. minuta – Martial srovnal poté, co mu přiklepl míč Ibrahimovic. 86. minuta – nejdražší fotbalista světa Paul Pogba se postaral o vítěznou trefu. Konec zápasu, velká radost na Old Trafford.

To ale nebylo všechno. Když utkání hodnotili v klubové televizi, dali jako tradičně prostor jednomu fanouškovi, který se dovolal do studia. Moderátorka Mandy Henryová ho představila jako „Usaina z Jamajky.“

Záhy ji napadlo, že volajícím může být světový rekordman v běhu na 100 a 200 metrů a devítinásobný olympijský vítěz a také vyhlášený fanoušek Manchesteru United, jenže prostě nemohla uvěřit tomu, že by prominentní sportovec zvedl telefon a opravdu zavolal.

„To asi není Usain Bolt ?“ ptala se moderátorka.

„Tady je Usain Bolt,“ ujistil jí sprinter.

VIDEO | Do studia se dovolal Usain Bolt...

A hned začal chválit výkon týmu Josého Mourinha . „Zvládli to skutečně jako Manchester United. Tlačili, vytrvali, přesně ve stylu United. Byl to skvělý zápas a teď jsem velmi šťastný,“ povídal atlet.

Z reakcí moderátorky bylo zřejmé, že si stále není jistá, zda volá opravdu prominentní sportovní celebrita, nebo neznámý vtipálek. „Máš na oslavy nového roku velké plány, Usaina?“ zeptala se ho na závěr. „Ne, jsem doma, možná bude nějaký ohňostroj,“ prozradil Bolt.

Hned po konci vysílání se ukázalo, že nešlo o žert. „No tak, kamarádi. Samozřejmě jsem teď mluvil v klubové televizi United já,“ napsal Bolt na Twitteru. Moderátorka Mandy Henryová se přiznala, že tomu skutečně nevěřila. „Omlouvám se, Usaine. Skutečně jsme mysleli, že jsi to nebyl ty. Užij si oslavy na Jamajce a zavolej znovu po pondělím zápase s West Hamem,“ vzkázala mu na sociální síti.

Schválně. Zkusí to Usain Bolt znovu?

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Middlesbrough 2:1. Pogba rozhodl
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud