3. ledna 2017 • 20:46

Peníze nejsou vše! Bony odmítl 380 milionů z Číny, chce zabrat ve Stoke

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hulk, Graziano Pellé, Oscar, Carlos Tévez... Výčet hvězdných hráčů, které zlákaly čínské peníze do tamní ligy, se zvětšuje. Naposledy se k nim mohl přidat Bony Wilfried. Ten totiž ve Stoke aktuálně nehraje, za posledních 7 zápasů si připsal jen 7 minut, a z Číny dostal velmi lukrativní nabídku. Jenže forvard z Pobřeží Slonoviny se ani v nelehké situaci penězi zlákat nenechal. Chce se porvat o místo ve Stoke.



Bony Wilfried se už pomalu připravuje na Africký pohár národů, kde bude reprezentovat Pobřeží Slonoviny. Po něm se ale nemusel vracet do Anglie, nýbrž zamířit do Číny.

Jeden z tamních klubů mu totiž podle informací britského deníku The Sun nabídl 380 milionů korun po zdanění ročně. Bony by se tak stal jedním z nejlépe placených fotbalistů světa. Neuvěřitelnou nabídku ale odmítl.

Podle informací z Anglie se Bony rozhodl porvat o své místo ve Stoke, kde v této sezoně hostuje z Manchesteru City. Není tajemstvím, že bývalý útočník pražské Sparty o Premier League dlouho snil a svého snu se jen tak nevzdá.

Ve Stoke se mu sice zatím nedaří, ale svou šanci ještě určitě dostane. Trenér Mark Hughes s ním totiž nadále počítá. Po návratu z Afrického poháru to bude na Bonym.

Přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

SESTŘIH Premier League: Stoke - Swansea 3:1. Bony ukončil trápení
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Stoke 4:2
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Liverpool - Stoke 4:1. Kloppův tým otočil
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud