13. ledna 2017 • 19:53

Vtípky před derby. Haló, tady Mourinho, zvedl telefon za novináře

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když na tiskovou konferenci dorazí José Mourinho, bývá o zábavu postaráno. Tentokrát se portugalský trenér ani nemusel opírat o svoje výroky, hlavní atrakcí byl zvonící telefon jednoho z novinářů, který si "The Special One" nebál přisvojit.



Nedělní střet Manchesteru United a Liverpoolu bude patřit k šlágrům kola, není proto divu, že se oči novinářů i fanoušků upínaly na páteční tiskové konference trenérů obou celků. Z té, na níž byl v centru dění José Mourinho , si ale málokdo bude pamatovat komentáře o přípravě na zápas.

Zatímco portugalský trenér odpovídal na otázku o fanoušcích United, na stole před ním se rozezvonil telefon jednoho z novinářů. Nejprve vypadal, že ho nečekané vyrušení naštvalo, pak ale mobil sám zvedl. "Haló? Je to někdo z talkSPORTu," hlásil už s lehkým úsměvem.

Majitel telefonu rychle přispěchal s omluvou, a hovor v rychlosti vyřídil. "Tohle bys neměla dělat," vzkázal kolegyni, zatímco jej snímaly kamery klubové televize. Ta si ale z celého pozdvižení moc hlavu nedělala, a fotku z chvíle, kdy Mourinho nečekaně přijal její hovor, si dokonce přidala na Twitter.

Mourinho sice zapomněl otázku, na kterou původně odpovídal, v tiskové konferenci ale plynule pokračoval dál. Ať už souboj Rudých ďáblů s jejich soky z Liverpoolu dopadne jakkoli, všichni si budou pamatovat jedno - na tiskovky United se odteď chodí jedině s vypnutým zvoněním.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud