27. dubna 2017 • 11:05

Ostuda! Hvězdný Alexis dostal míčem do ramene a svíjel se. Pak ukázal bebí

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle ne! Hvězdný útočník Arsenalu Alexis Sánchez ve středečním duelu proti Leicesteru (1:0) předvedl herecké představení, za které teď schytává posměch a kritiku. Jindy tvrdý fotbalista, který je zvyklý přijmout za zápas mnoho faulů soupeře, se tentokrát nezachoval vůbec férově. Když ho obránce Leicesteru Christian Fuchs trefil míčem do ramene, chvíli počkal a pak se začal na trávníků svíjet.



Arsenal byl proti Leicesteru lepším týmem, dlouho se ovšem nemohl prosadit. Gól si nakonec museli dát hosté sami, v 86. minutě si míč nešťastně do vlastní branky srazil stoper Robert Huth. Hosté se ale nevzdali a ještě chtěli vyrovnat.

V 93. minutě chtěl hodit dlouhý míč do vápna Arsenalu obránce Leicesteru Christian Fuchs. V tom se mu ale snažil zabránit Alexis Sánchez, který stál jen kousek od lajny. Hostující bek ho tak hodem trefil do ramene.

Fuchs nejspíš dobře věděl, co dělá, to ovšem neomlouvá ostudnou reakci útočníka Arsenalu. Ten totiž pár vteřin poté, co míčem dostal, v pohodě stál. Evidentně mu nic nebylo. Přesto se najedou složil na zem a začal se svíjet.

To pochopitelně způsobilo roztržku, žlutou kartu ale nakonec dostal pouze sám Sánchez. A k tomu také salvu posměchu. Jeho herecké představení totiž fanoušky naštvalo. Tohle se v Premier League zrovna nenosí.

Alexis se snažil fanoušky obměkčit na svém Instagramu, kde po zápase ukázal malý šrám na svých rtech, který nejspíš utržil po jednom z tvrdších soubojů se stoperem soupeře Huthem. Jenže všechno zastínilo jeho divadlo.

Svou hvězdu nicméně hájil také trenér Arsenalu Arséne Wenger. „Stál, kde mohl. Sudí mu neřekl, ať jde dál,“ tvrdil Francouz.

Hvězdný útočník Alexis Sánchez po zápase s Leicesterem ukázal malý šrámFoto instagram.com/alexis_officia1/

SESTŘIH Premier League: Arsenal - Leicester 1:0. Rozhodl vlastní gól
Video se připravuje ...

Hvězdný útočník Alexis Sánchez po zápase s Leicesterem
Hvězdný útočník Alexis Sánchez po zápase s Leicesterem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud