22. srpna 2017 • 10:06

Nečekaný trik! Jak rozhodil soupeř hráče Watfordu a naštval Anglii?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Soupeři sebral míč a možná tím zabránil gólu. Přesto se na záložníka Bournemouthu Harryho Artera snesla bouře kritiky. Důvod? Zkušený fotbalista totiž ve 2. kole Premier League použil na protihráče z Watfordu neférový trik.



Záložník Watfordu Nathaniel Chalobah dostal v utkání proti Bournemouthu výbornou přihrávku a ocitl se ve velké šanci. Míč se ale rozhodl na první pohled nepochopitelně pustit, ten si tak sebral za ním běžící protihráč Harry Arter a bylo po šanci.

Proč se Chalobah takto zachoval? „Arter na mě zařval 'nech to' a já myslel, že to je spoluhráč Tom Cleverley, který za mnou běžel,“ vysvětlil po utkání dvaadvacetiletý fotbalista Watfordu. Není divu, že ho tím soupeř vytočil.

Když Chalobah zjistil, komu míč úmyslně pustil, hned se začal na hřišti vztekat a rozhazoval rukama. S protihráčem si šel celou věc ihned vyříkat. Faktem je, že Arterovo chování rychle odsoudila většina fanoušků i expertů v Anglii.

„Oběť“ nečekaného triku se ale přesto nechtěla pouštět do mediálních bitev. „Nebudu to už řešit. Bylo to ode mě trochu naivní, měl jsem prostě vystřelit,“ tvrdil Chalobah.

Zahozená šance nakonec ale hostující Watford nemusela mrzet. Na půdě Bournemouthu vyhrál i tak 2:0 a prožívá vynikající start do sezony Premier League. V prvním kole totiž na domácí půdě obral o body po remíze 3:3 Liverpool.

SESTŘIH Premier League: Bournemouth - Watford 0:2
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Watford - Liverpool 3:3. Favorit přišel o výhru v nastavení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud