6. listopadu 2017 • 12:37

Po blamáži s Liverpoolem skončil kouč West Hamu. Biliče má nahradit Moyes

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od fotbalistů West Hamu byl odvolán trenér Slaven Bilič. Chorvatský kouč skončil dva dny po domácí prohře 1:4 s Liverpoolem, po které londýnský celek v tabulce anglické ligy klesl do sestupového pásma. Vedení klubu zatím nástupce nejmenovalo, podle médií už však jednalo s Davidem Moyesem.



Devětačtyřicetiletý Bilič přišel do West Hamu v červnu 2015 a v první sezoně s týmem skončil na sedmé příčce, v minulém ročníku pak na jedenácté. V této sezoně však londýnský klub vyhrál jen dvě z dosavadních jedenácti utkání a patří mu 18. místo. Horší jsou pouze Swansea a Crystal Palace.

Moyes naposledy působil v Sunderlandu, kde však v květnu po sestupu do druhé ligy skončil. Čtyřiapadesátiletý Skot před tím vedl dlouhá léta Everton, má za sebou nepovedené angažmá v Manchesteru United a trénoval také španělský San Sebastian.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud