21. listopadu 2017 • 20:00

Zoufalí fanoušci West Hamu! Po porážce jich tisíce volaly na tísňovou linku

Autor: tko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté West Ham po 12. kole Premier League dál figurují na sestupovém 18. místě. Prohru 0:2 na hřšti Watfordu už fanoušci hostujícího týmu neunesli a svou zlost se mnozí rozhodli projevit netradičním způsobem: hovory na číslo 999, tedy britskou obdobu linky 112. Zasáhnout musela policie.



Celá záležitost se odehrála krátce po skončení nedělního zápasu na hřišti Watfordu, kde Kladiváři po mdlém výkonu padli 0:2. Asi hodinu po závěrečném hvizdu essexská policie na svém Twitteru zveřejnila požadavek, aby fanoušci upustili od volání na číslo 999, používané záchrannými složkami a neblokovali tak důležitou telefonní linku stížnostmi na výkon svého týmu. Údajně se jednalo o tisíce hovorů.

"Volání na číslo 999 kvůli tomu, že jste znovu prohráli a nevíte, co dělat, je nepřípustné! Je to pro nás ztráta času," stálo v tweetu adresovaném fanouškům.

"Fakt, že se hovory uskutečnily po zápase, jen podtrhuje, jak bezmocní se nyní příznivci Kladivářů cítí," zhodnotil komentátor BBC Nick Godwin.

SESTŘIH Premier League: Watford - West Ham 2:0, Moyesovi premiéra nevyšla
Video se připravuje ...

Fanoušci West Hamu mají v letošním ročníku spoustu důvodů ke starostem. Týmu, který v předchozích dvou sezonách nakoukl do Evropské ligy, se zatím vůbec nedaří. Už loňské 13. místo bylo pro londýnský celek zklamáním, ovšem tehdy byl aspoň mimo nepopulární sestupové boje. Letos? Z dvanácti zápasů Premier League West Ham dosud získal jen devět bodů, z poslední výhry se navíc radoval naposledy na konci září.

Nepřesvědčivé výsledky už minulý týden odnesl Slaven Bilić, kterého ve funkci nahradil David Moyes, jenž se podle britských médií netěší mezi fanoušky příliš velké oblibě. Už po úvodním gólu Watfordu v 11. minutě navíc fanoušci vyvěsili transparent požadující odchod vedení klubu. Další příležitost zvednout Kladiváře bude mít Moyes již v pátek doma proti Leicesteru.

SESTŘIH Premier League: West Ham - Liverpool 1:4. Reds si s chutí zastříleli, dvakrát se trefil Salah
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud