19. července 2018 • 19:05

Rosický zpátky v Arsenalu! Zahraje si proti Realu, stojí na něm kampaň

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších českých fotbalistů historie se dočká mimořádného zážitku. Arsenal oznámil, že Tomáš Rosický nastoupí v dresu "kanonýrů" v září při exhibici proti slavnému Realu Madrid. Někdejší výjimečný záložník a reprezentační kapitán si za londýnský klub zahraje poprvé od chvíle, co před dvěma lety odešel do Sparty. V zimě pak ukončil bohatou kariéru.



Arsenal dokonce na Rosickém , který v klubu během deseti sezon odehrál 246 zápasů, staví propagaci londýnské exhibice. "Malý Mozart se vrací domů," láká své fanoušky na nákup vstupenek.

"Kanonýři" si v září zahrají proti legendám Realu Madrid a Rosický bude u toho. "Cítil jsem, že spojení s Arsenalem by mi mohlo sedět. Nakonec to bylo jako skvělé manželství," vyjádřil se současný člen sportovního vedení Sparty na stránkách Arsenalu.

"Nebylo to úplně takové, jak jsem si představoval, protože jsem měl mnoho problémů se zraněními a nikdy nemohl ukázat svůj úplný potenciál. Ale nikdy jsem nelitoval, že jsem do Anglie přišel. Arsenal je skvělý klub, jsem rád, že jsem mohl být takovou dobu "kanonýrem"," zavzpomínal Rosický.

Český záložník působil v Arsenalu do jara 2016, pak se vrátil do Sparty. Vinou zdravotních komplikací ale vynechal řadu zápasů a v zimě se rozhodl definitivně uzavřít hráčskou kariéru. Momentálně je členem sportovního vedení letenského klubu.

Na začátku června si Rosický vychutnal pompézní rozlučku na Letné, kam dorazila spousta známých fotbalových osobností. V září po dvou letech obleče dres londýnského klubu, kde odehrál mnoho výtečných zápasů a zapsal se do srdcí fanoušků.

Utkání legend Arsenalu a Realu se uskuteční 8. září, stále je možné na něj sehnat vstupenky.

TOP momenty Rosického z rozlučky: šajtle, dvojitá penalta i dojemný běh se synem
Video se připravuje ...

Unikátní VIDEO: Hvězdy, déšť a emoce. Taková byla Rosického rozlučka
Video se připravuje ...

Rosický po rozlučkovém zápase: Myšlenky na návrat? Opustily mě po sedmi minutách
Video se připravuje ...

ANKETA: Co si o Tomáši Rosickém myslí české a zahraniční fotbalové hvězdy?
Video se připravuje ...

Fábregas o Rosickém: Je to jeden z nejlepších lidí, které jsem ve fotbale potkal
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud