20. července 2018 • 10:47

Fanoušci žasnou nad Čechovým tělem: V létě snad nevylezl z posilovny!

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petr Schwarzenegger? Neuvěřitelný Hulk? Nežije ten člověk v posilovně? Fotbaloví fanoušci se diví nové vizáži brankáře Petra Čecha. Na sociálních sítích se totiž objevily fotografie ze středečního přípravného duelu Arsenalu proti Crawley Town (9:0), které se hrálo za zavřenými dveřmi. Český brankář na nich opravdu vypadá, jako kdyby přes léto výrazně zapracoval na své muskulatuře. Jestli za tím ale nebude jen menší číslo dresu…



Čech tento týden vyvolává značné emoce. Nejdříve se objevily spekulace o jeho možném návratu do Chelsea, nyní se zase řeší jeho stavba těla. Na fotografiích ze zápasu proti Crawley Town, týmu ze čtvrté anglické ligy, to opravdu vypadá, že Čech přes léto na sobě výrazně zamakal.

Rodák z Plzně nikdy nebyl svalovec, na svou výšku téměř dvou metrů byl dokonce až hubený. Kvůli tomu, že se hrálo za zavřenými dveřmi, není z utkání k dispozici moc fotografií. O tom. že se nejedná o povedenou fotomontáž, ale vypovídá galerie na oficiálních stránkách Crawley Town. Za vším tedy nejspíše bude, že Čech chytal v menším dresu, než je zvykem.

Na Twitteru se ale i tak zase jednou mělo co řešit.

„Petr Čech s Wengerem vs. pár tréninků s Unaiem Emerym,“ smál se jeden z uživatelů fotografiím, na kterém porovnával českého brankáře v poslední sezoně a nyní v přípravě. „Petr Schwarzenegger. Co budeš dělat, až ukončíš kariéru Petře Čechu? Nejsilnější muž planety?,“ přidal se další.

Čechovi v létě přibyla v brance Arsenalu konkurence, z Leverkusenu přišel o deset let mladší Bernd Leno. Zatím není jasné, kdo bude jedničkou, pokud by Čech v týmu zůstal. I tento boj neunikl na Twitteru pozornosti.

U Plzně odstartoval 13. ročník fotbalové školy Petra Čecha
Video se připravuje ...

Čech: Jsem připraven, že si post jedničky Arsenalu budu muset vybojovat
Video se připravuje ...

Na Twitteru se strhla velká vlna spekulací nad muskulaturou Petra Čecha
Na Twitteru se strhla velká vlna spekulací nad muskulaturou Petra Čecha

Čech o MS: Video je velkým přínosem, chybí lepší vysvětlení hráčům
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud