22. září 2018 • 16:58

Takhle fit je Ferguson! Legendární kouč poprvé na United po operaci mozku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný fotbalový trenér Alex Ferguson se poprvé od květnové operace mozku vrátil na stadion Old Trafford v Manchesteru, na němž během sedmadvacetiletého působení u tamních United dosáhl řady úspěchů. Před dnešním ligovým utkáním s Wolverhamptonem se mu dostalo bouřlivého přivítání od fanoušků.



"Byla to dlouhá cesta, ale dělám pokroky. Poslouchám doktory a svého syna," řekl šestasedmdesátiletý kouč. "Jsem trochu nervózní, protože naposledy jsem tu byl v dubnu na Arsenalu. Bude pro mne velmi emotivní, až zápas začne," dodal Ferguson, jenž po operaci kvůli krvácení do mozku strávil několik dní na jednotce intenzivní péče.

Ferguson ukončil trenérskou kariéru v roce 2013. Z týmu United, jenž patřil k nejhorším v anglické lize, postupně vybudoval velkoklub, se kterým v letech 1999 a 2008 vyhrál Ligu mistrů a získal třináct titulů. Na kontě má také pět Anglických a čtyři Ligové poháry.

Návrat Alexe Fergusona byl hlavní událostí dne na Manchesteru United
Návrat Alexe Fergusona byl hlavní událostí dne na Manchesteru United

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud