26. července 2018 • 16:34

Ferguson poprvé od vážné operace: Děkuji těm, bez kterých bych tu nebyl

Autor: ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší zpráva před začátkem sezony? Pro řadu fotbalových fanoušků nejen Manchesteru United přišla dnes. Anglický klub zveřejnil video s trenérem Alexem Fergusonem, nejúspěšnější trenér v historii klubu vystoupil poprvé od začátku května, kdy utrpěl krvácení do mozku a byl ve vážném stavu hospitalizován v nemocnici. Kromě poděkování personálu v nemocnici slíbila šestasedmdesátiletá legenda návrat na tribuny stadionu Old Trafford.



Některé spekulace vzbuzovaly obavy, zda se Ferguson vrátí zpátky do běžného života. Nyní už je jasno. Po třech měsících už je Ferguson opět ve formě. „Chtěl bych jen krátce poděkovat všem, kteří se o mě starali v nemocnici v Macclesfieldu. Věřte, že bez těchto lidí, kteří mi věnovali tak skvělou péči, bych tu dnes neseděl. Patří jim velké díky jak ode mě, tak od mé rodiny. Vážně děkuji moc," zdůraznil na úvod při prvním vystoupení po téměř čtvrt roce.

„Díky za podporu a zprávy z celého světa," připomněl lavinu reakcí, která se objevila poté, co se musel podrobit operaci. Na Fergusonovo vystoupení už reagovala řada osobností. „Je úžasné to vidět," napsal bývalý útočník United Wayne Rooney.

Ferguson také prozradil, že v průběhu sezony se vrátí na stadion Manchesteru United, aby sledoval počínání svých nástupců. „Vrátím se později v této sezoně. Budu sledovat tým a přát Josému Mourinhovi a všem hráčům jen to nejlepší. Za vše díky," pozdravil Ferguson na dálku tým United, který momentálně pobývá na turné v zámoří.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud