8. ledna 2019 • 13:17

Pogbův bratr otevřeně: Největší problém byl vždycky Mourinho

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Taky vám přijde, že Paul Pogba hraje jako vyměněný? Tahoun mistrů světa z Francie se v Manchester United potýkal s kolísavou formou a hádkami s trenérem Mourinhem, pod dohledem Oleho Gunna Solskjaera je ale zase hvězdou. Od Portugalcova vyhazovu nastřádal už čtyři branky a tři asistence. Byl mu hlavním trnem v patě právě Mourinho? Paulův starší bratr Mathias bez servítek řekl, že ano.



Hvězda, která touží být na hřišti všude a vždy v centru dění versus kouč, který těžko snáší, když něco není po jeho vůli. Spor Josého Mourinha a Paula Pogby se táhl snad celým jejich společným působením v Manchesteru United. Francouz si nikdy nepřipadal jako největší eso svého týmu, zvlášť, když se jej Portugalec nebál posadit na pár zápasů na lavičku, sebrat mu funkci zástupce kapitána a naznačit mu, že má volnou cestu k odchodu.

Jenže Mourinho je teď pryč a Pogba pod novým koučem Solskjaerem válí jako politý živou vodou. A podle zpráv ze záložníkova okolí to není náhoda. "Největší problém byl Mourinho. Celou tu dobu," řekl napřímo Paulův starší bratr Mathias v rozhovoru pro francouzské rádio RMC. "V šatně i mimo ni... prostě všude."

Osmadvacetiletý útočník, který narozdíl od svého bratra neoblékl reprezentační dres Francie, ale Guinei, se po několika zahraničních štacích v září vrátil do Francie. Ve třetí lize se teď bije za Tour. Za nejúspěšnějším z trojice sourozenců plně stojí. "Mourinho chce být maestro, vždy v centru dění. S tím Paul nepočítá," řekl Mathias.

"Když budete respektovat vy jeho, tak i on vás. Když mu budete důvěřovat, bude hrát dobře ve velkých zápasech," přidal ke svému bratrovi jednoduchou rovnici. Norský kouč Ole Gunna Solskjaer očividně Pogbovi věří, Francouzovy čtyři góly a tři asistence ve čtyřech zápasech pod jeho velením jsou toho jasným důkazem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud