26. července 2019 • 11:49

Pochettino se omlouval za fauly. Sissoko předvedl nechutný šlapák

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Tottenhamu Mauricio Pochettino se po čtvrtečním přípravném utkání v Šanghaji s Manchesterem United omluvil za tvrdé zákroky hráčů londýnského celku. Ani fauly však finalistovi Ligy mistrů nepomohly a prohrál 1:2.



United poslal do vedení Anthony Martial a po vyrovnání Lucase Moury rozhodl o vítězství manchesterského celku osmnáctiletý záložník Angel Gomes. Prim však v zápase hrály tvrdé zákroky a vyloučení riskoval především Moussa Sissoko za ostrý zákrok a následné šlápnutí na Daniela Jamese.

"Omlouvám se za hráče. Ale očekávám to stejné z druhé strany, protože i proti nám bylo ve druhé půli dost tvrdých zákroků," citovala Pochettina agentura Reuters. "Některé zákroky mi vadily, protože můžete zasáhnout pozdě a stát se může cokoliv. Je důležité hrát s vášní a nasazením, ale teď pracujeme na stylu hry a fyzičce," dodal.

Zraněním zápas skončil pro obránce United Erica Baillyho, který se zranil při snaze o zastavení útočníka Son Hung-mina. "Mrzí mě to. Hráči pracují na fyzičce, začínají bojovat o místo v sestavě, takže když se někdo zraní v přípravě, je to vždycky těžké," uvedl kouč Tottehamu.

"Otočil si koleno. Na první pohled to nevypadá dobře, ale uvidíme po vyšetření," přidal trenér United Ole Gunnar Solskjaer s tím, že s tvrdou hrou soupeře problém neměl. "Děláme soutěživý sport a připravujeme se na ligu, takže proč hrát v rukavičkách. Navíc jsme nejen dostávali, ale také rozdávali. Byl to dobrý zápas," prohlásil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud