7. března 2022 • 14:52

West Ham zřejmě neuplatní opci. O Alexe Krále je zájem ve Francii

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O fotbalového reprezentanta Alexe Krále, který je ve West Hamu na ročním hostování ze Spartaku Moskva, se podle francouzských médií zajímá jedenáctý celek Ligue 1 Montpellier. Specializovaný web Foot Mercato napsal, že londýnský klub po sezoně neuplatní na třiadvacetiletého záložníka opci. Jeho návrat do Moskvy je kvůli ruské invazi na Ukrajinu nepravděpodobný.



Král se ve West Hamu na rozdíl od svých reprezentačních spoluhráčů Tomáše Součka a Vladimíra Coufala neprosadil. Od letního příchodu odehrál za „Kladiváře“ jen šest utkání, v lize nastoupil na jedinou minutu v prosinci proti Watfordu.

V tomto roce se na hřiště dostal pouze začátkem února v utkání čtvrtého kola Anglického poháru.

Král, jenž má na kontě 29 reprezentačních startů a dvě branky, v minulosti oblékal dres Teplic a Slavie, odkud v srpnu 2019 přestoupil v přepočtu za 310 milionů korun do Spartaku.

Od té doby se několikrát spekulovalo o zájmu anglických a dalších klubů, ale po nevydařeném loňském EURO se nezdálo, že by měl Spartak v létě opustit. Nakonec po košickém rodákovi na poslední chvíli sáhl West Ham.

Češi v zahraničí: Kuchta při debutu rozhodl, stejně tak Poznar v Polsku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud