3. ledna 2023 • 22:55

Arsenal remizoval s Newcastlem, United jasně porazili Bournemouth

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na adrese Premier League se v úterý odehrály čtyři zápasy. Manchester United a Brighton si připsali jasné výhry. Ve šlágru kola se rozešel Arsenal s Newcastlem bez branek. Další hořkou porážku musí vstřebávat Frank Lampard po porážce Evertonu. Srbský tank Aleksandar Mitrovič z Fulhamu svým dělem vybrakovalo liščí noru Leicesteru.



Arsenal nedokázal překonat pevnou obranu soupeře. Zřejmě nejblíže ke gólu měli "Kanonýři" až v 87. minutě, ale Nketiah nevyzrál na brankáře Popea. Londýnští lídři poprvé v ligové sezoně doma nezvítězili. Oba týmy ale v Premier League protáhly dlouhé série bez porážky: Arsenal na 11 zápasů a Newcastle na 13.

Manchester United na stadionu Old Trafford nasměroval ke čtvrté ligové výhře po sobě Casemiro, jenž otevřel skóre ve 23. minutě. Krátce po pauze přidal pojistku Shaw a v 86. minutě skóroval i Rashford.

Šestnáctý Everton doma s Brightonem utrpěl debakl 1:4. Hostům zařídil vedení ve 14. minutě Mitoma, mezi 51. a 57. minutou se trefili Ferguson, March a Gross. V nastavení porážku liverpoolského týmu zmírnil Gray proměněnou penaltou. "Racci" jsou na osmém místě, venku naplno bodovali potřetí za sebou.

Nováček Fulham zvítězil 1:0 v Leicesteru gólem Mitroviče, protáhl vítěznou šňůru na tři kola a je na sedmé pozici. Domácí prohráli potřetí v řadě a jsou třináctí.

Anglická fotbalová liga - 19. kolo:

Arsenal - Newcastle 0:0, Everton - Brighton 1:4 (90.+2 Gray z pen. - 14. Mitoma, 51. Ferguson, 54. March, 57. Gross), Leicester - Fulham 0:1 (17. Mitrovič), Manchester United - Bournemouth 3:0 (23. Casemiro, 49. Shaw, 86. Rashford)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud