29. ledna 2024 • 19:20

Pozor, Kevin! Návrat hvězdy může pomoct zažehnout další jarní jízdu

Autor: Zbyněk Veselý
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na něco jsme zapomněli… Na Kevina! To není jen hláška ze Sám doma, ale i neradostný pocit, který přepadá soky Manchesteru City. Kevin De Bruyne vynechal celou sezonu, ale teď je zpět. A jak se zdá, kreslí bojový plán, jak rivaly, ty padouchy Kloppa, Artetu a Emeryho, přechytračit. Nejspíš to bude bolet.



Návrat Kevina De Bruyneho vyvolal horečné vzrušení. Když se 30. prosince rozcvičoval u postranní čáry, byl na Etihad Stadium stejný hluk jako při dvou gólech, které Man City vstřelili Sheffieldu United. Belgičan do hry nezasáhl, proti nejhoršímu týmu Premier League to nebylo třeba (Rodri a spol. ztupili ostří sheffieldských Blades bez potíží 2:0).

Anketa

Kdo získá titul v Premier League?

Manchester City
Liverpool
Arsenal
někdo jiný

Jürgen Klopp, trenér prvního Liverpoolu, který v této sezoně prohrál jediný ligový zápas (v září na dvorku Spurs) o 48 hodin později hovořil o nové zápletce v boji o titul: „Kevin De Bruyne se rozcvičuje, celá země se začíná třást.“

V lednu se 32letý záložník konečně objevil na hřišti, 150 dní po vážném zranění podkolenní šlachy, jež si vyžádalo operaci. Proti Huddersfieldu Town ve třetím kole FA Cupu se mu dostalo nadšeného přijetí, jakmile po poločase vstal z lavičky, a gradovalo během rozcvičování až k 57. minutě, kdy se na tabuli čtvrtého rozhodčího ukázalo č. 17. Belgičanovo jméno se v tu chvíli rozeznělo po celém stadionu jako kostelní zvony.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud