20. listopadu 2008 • 15:34

Liverpool prý Škrtela nudí. Ten to popírá

Autor: pj
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský obránce Martin Škrtel si v Liverpoolu zadělal na problém. A přitom ani neví jak. Podle ruského tisku se v Anglii nudí, nemá kamarády a rád by se vrátil na východ. Informaci se snaží popřít na stránkách klubu společně s koučem Benítezem.



Slovenský reprezentant si momentálně léčí zranění křížových svalů, které jej na několik týdnů vyřadilo ze základní sestavy slavného liverpoolského celku.

Přesto jeho vynucená přestávka vyvolala v Rusku zmatky. Blízký hráčův přítel a bývalý spoluhráč ze Zenitu Petrohrad Kamil Čontofalský magazínu 90 Minutes Magazines prozradil, že se mu na ostrovech nelíbí. Je prý nešťastný. A nemá žádné kamarády.

„S Martinem mluvím téměř každý den po telefonu. Řekl mi, že by se rád vrátil do Zenitu, protože život v Anglii ho nudí. Navíc je osamělý. Nemá žádné kamarády. A novináři s paparazzi jej pronásledují na každém kroku. V Rusku mu bylo mnohem lépe,“ uvedl zkušený gólman.

„Reds“ se cítí poškozeni a všechno popírají

Článek vyvolal v Liverpoolu pobouření, na což okamžitě reagoval klub několika prohlášeními na oficiálních stránkách liverpoolfc.tv. „S Martinem jsem mluvil a dal jasně najevo, že je šťastný. Jen se chce po zranění co nejdříve vrátit a zase hrát,“ řekl manažer Rafael Benítez.

Později na stránkách vyšel rozhovor i se samotným Škrtelem, který potvrdil slova svého trenéra. „Jsem tu velmi spokojený. Hrát v Anglii – to vždycky byl můj sen. A teď jsem součástí jednoho z nejlepších klubů na světě,“ řekl slovenský obránce.

„V Rusku mám skvělé přátele. Mluvím s nimi i o Zenitu, ale nikdy jsem neřekl, že v Liverpoolu nejsem šťastný. Ani to, že nemám rád tohle město,“ uvedl věci na pravou míru.

Škrtel nyní vyhlíží návrat na zelené trávníky. Podle posledních informací by se mohl zapojit do hry o vánočních svátcích. „Přesné datum neznám, ale možná to stihnu do Vánoc. Nemůžu se dočkat, až budu moci zase naplno trénovat,“ dodal urostlý stoper, jenž 15. prosince oslaví čtyřiadvacáté narozeniny.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud