12. prosince 2008 • 14:44

Rijkaard odmítl trénovat Sunderland

Autor: pj
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohla to být bomba. Alespoň pro příznivce Sunderlandu. Vedení klubu, které nedávno přijalo rezignaci manažera Roye Keanea, chtělo angažovat Franka Rijkaarda. Bývalý kouč Barcelony to však odmítl.



Trénování v anglické Premier League zavrhl agent bývalého skvělého fotbalisty Perry Overeem. Podle něj Rijkaardův návrat do světa fotbalu přijde časem. Nejdříve po sezoně.

„Rozhodnutí je jasné. Frank se do managementu fotbalu v tomto ročníků nevrátí,“ uvedl Overeem. „V příští sezoně? To je možné. Ale definitivní rozhodnutí uděláme podle toho, jakou nabídku obdržíme na konci května.“

Sunderland se snažil Rijkaarda, jehož chce i CSKA Moskva, zlákat již nyní. Chtěl jím obsadit volné místo manažera a kouče v jedné osobě. Jenže neuspěl.

Pokud holandského trenéra nepřivábí ani v létě, bude se muset poohlédnout po jiném muži. Anglická média spekulují o jménech jako Alan Curbishley či Sam Allardyce.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud