22. listopadu 2010 • 10:29

VIDEO: Jak Nasri nepodal Gallasovi ruku

Autor: pj
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Arsenalu Samir Nasri dosud neskousl přestup Williama Gallase k největším rivalům z Tottenhamu. Svou nenávist prokázal před vzájemném utkání, kdy mu odmítl podat ruku. Gallas to považuje za ostudu, kterou však u mladého člověka chápe.



Všímaví diváci si Nasriho ignorace vůči Gallasovi mohli všimnout hned. Kamera je totiž v inkriminovaný moment zrovna snímala.

„Ano, Nasri mě ignoroval, ale myslím, že je stále mladý, takže ho musíte pochopit,“ řekl Gallas po zápase, který Tottenham otočil z 0:2 na 3:2. „Je ale ostudou, že reagoval takovým způsobem,“ dodal.

Proč to Nasri udělal? Nelíbilo se mu, že Gallas nebyl k Arsenalu loajální. „Myslím, že jako hráč byste měl zůstat věrný svému klubu,“ podotkl.

„Nedokáži si představit, že bych šel k úhlavnímu nepříteli. Existuje přece spousta jiných klubů, i v Londýně. Ale jít do Tottenhamu? To fakt ne,“ kroutil hlavou Nasri.

Nasri ignoroval bývalého spoluhráče a kamaráda Gallase.
Video se připravuje ...

Rovněž se ale povídá, že to kvůli přestupu až tak nebylo... Před několika lety Nasri při reprezentačním srazu údajně zasedl v autobuse místo Thierry Henrymu.

Zkušeného Gallase to rozhněvalo a Nasriho požádal, aby si přesedl. To nakonec mladý záložník udělal, ale při tom se s Gallasem pohádal. Od té doby se moc nemuseli.

To ovšem nemění nic na tom, že nenávist mezi oběma kluby o víkendu přiživila kapitánská páska na ruce 33letého Gallase. „Věděl jsem, že mě fanoušci Arsenalu nepřivítají moc přívětivě. Ale něco takového musíte očekávat,“ řekl francouzský obránce.

Rozhodnutí manažera Harryho Redknappa udělat z Gallase kapitána mohlo vypadat poněkud provokativně. On to ale tak nevnímá. „Bylo to dobré gesto. Zasloužil si to. Někdy bývá kapitánem třeba Modrič, ale ten je tichý a moc toho nenamluví. William byl příkladem pro všechny,“ řekl Redknapp.

„A že hrál za Arsenal? Fotbal přece není postaven tak, že teď už nemůže hrát za Tottenham. Je to profesionální fotbalista, který oblékl dresy Chelsea, Arsenalu a teď Tottenhamu. Na tom není nic špatného,“ uzavřel.

Také se ale povídá, že to kvůli přestupu až tak nebylo... Před několika lety mladý Nasri při reprezentačním srazu údajně zasedl v autobuse místo vedle Thierry Henryho.

Zkušeného Gallase to rozhněvalo a řekl mu, že místo vedle Henryho patří jemu. A tak požádal Nasriho, aby si přesedl, jenže on to odmítl. Potom prý došlo k hádce.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud