13. června 2013 • 12:55

Bale může trhnout Ronalda! PSG nabízí rekordní sumu, chtějí i Boase

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho jméno v současné chvíli vyvolává jednoduchou reakci. Šéfové nejbohatších fotbalových klubů vytahují peněženky a jsou ochotní utrácet rekordní sumy. Na hvězdného záložníka Garetha Balea má spadeno i PSG. Pařížští šejkové podle brítského Daily Mail nabízí Tottenhamu 85 milionů liber, čímž by z Velšana udělali nejdražšího hráče historie.



Přestupové léto bude pořádně horké. Kluby se předhánějí v tom, kdo uloví nejdražšího hráče. PSG, Monaco, Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Manchester United. Tihle všichni chtějí utrácet astronomické sumy za největší fotbalové hvězdy.

Jedním z největších lákadel je Gareth Bale. Na něj mají hodně spadeno v Realu Madrid, jejich nabídku ale chce přebít bohaté PSG.

Mistr Francie by z Balea, nejlepšího hráče uplynulé sezony Premier League, rád udělal symbol nové éry klubu. Podle britského Daily Mail je připravený vysázet 85 milionů liber (2,55 miliardy korun), tedy stejnou sumu, kterou měl nabídnout i Real Madrid. Tím by překonal částku, kterou v létě 2009 zaplatil Real Madrid za Cristiana Ronalda.

Autor 26 ligových branek momentálně odpočívá s rodinou na Floridě, přesunu od Spurs by se nebránil. Poté, co Tottenham opět nedosáhl na Ligu mistrů, ho lákavé nabídky nejlepších klubů světa možná přesvědčí.

Gareth Bale zvyšoval proti West Hamu už na 3:1
Gareth Bale zvyšoval proti West Hamu už na 3:1

Teď si jen vybrat. Real Madrid předastavuje větší ambice i kvalitu, navíc španělská liga převyšuje francouzskou. Jenže PSG možná nabídne víc nul na výplatní pásce...

Při takových závratných sumách je málo pravděpodobné, že by Tottenham před vidinou získaných miliard couvl. "Pokud nějaký klub bude chtít přesvědčit Tottenham, bude ho to stát velké peníze, možná rekordní sumu. Existuje čtyři nebo pět klubů, které takovou sumu mohou investovat," uvědomuje si sportovní ředitel Realu Zinedine Zidane.

Boj o levonohého Velšana tak odstartoval naplno. PSG by z Tottenhamu navíc rádi přetáhli i kouče Villase-Boase, který by mohl nahradit Carla Ancelottiho. Zkušení Ital zase patří ke kandidátům na volnou trenérskou židli v Realu Madrid.    

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud