27. listopadu 2012 • 11:16

Drzý rozhodčí! Zlatanovi bral pití od pusy, útočník se naštval

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Génius, ale též neřízená střela. Zlatan Ibrahimovic neustále udivuje skvělými kousky na hřišti i bláznivými incidenty. Hvězdný útočník se dostal do křížku s rezervním rozhodčím v utkání francouzské ligy mezi PSG a Troyes. Sudí chtěl hráči sebrat pití od pusy, což se Zlatanovi vůbec nelíbilo...



Švédský reprezentant do utkání francouzské ligy zasáhl poprvé po dvouzápasovém trestu za tvrdý faul na brankáře St. Etienne. V dresu pařížského klubu opět řádil a potvrdil, že má na podzim skvělou formu.

Bohatý lídr francouzské soutěže zvítězil v sobotním utkání jednoznačně 4:0. Účet Ibrahimovice? Zlatan na dvě branky přihrál a dvakrát skóroval, víc není třeba dodávat.

Ve zmiňovaném utkání došlo i na poměrně bizarní scénu. Ibrahimovic během druhého poločasu musel odejít za pomezní čáru. Při čekání, až ho sudí pustí zpátky na hřiště, vzal flašku s pitím a začal se občerstvovat.

V tom mu chtěl překvapivě zabránit čtvrtý rozhodčí. Dvakrát se pokusil Zlatanovi flašku vzít, což se švédskému kanonýrovi vůbec nelíbilo.

"Drž se zpátky," vzkázal drsným pohledem muži v černém. Zlatan pak v klidu dopil, zahodil flašku na zem, prohodil pár slov k "drzému" sudímu a šel pokračovat ve hře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud