26. února 2013 • 17:56

Beckham nastoupí od první minuty: Zápas zvládne, věří Ancelotti

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalista David Beckham ve středečním zápase Francouzského poháru s Marseille poprvé nastoupí v základní sestavě Paris St. Germain. Sedmatřicetiletý záložník tak v novém týmu naváže na svůj nedělní ligový debut proti stejnému soupeři (2:0), v němž odehrál poslední čtvrthodinu a podílel se na druhém gólu.



Trenér PSG Carlo Ancelotti potvrdil, že bývalý hráč Manchesteru United, Realu Madrid, AC Milán a Los Angeles Galaxy bude v domácím pohárovém osmifinále hrát na místě potrestaného středopolaře Marka Verrattiho.

"Je to důležitý post na hřišti, pomůže mužstvu tvořit hru a zlepší jeho pohyb," uvedl na tiskové konferenci Ancelotti.

Přestože se Beckham kvůli zápasovému a tréninkovému manku dočkal soutěžní premiéry až téměř měsíc po příchodu do Paříže, italský kouč PSG o jeho fyzičce nepohybuje.

"Je v dobré kondici. Má potřebné zkušenosti i kvalitu, aby nám pomohl ve středu vyhrát. Může odehrát celé utkání," doplnil Ancelotti.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud