19. března 2013 • 21:45

Zlatan žasne z Beckhama: Hraje jako v pětadvaceti! Kdo pochyboval, mlčí

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sedmatřiceti na to nemá. Chce si jen užívat krásné Paříže. Dělá to pro publicitu a reklamu. Nepřejících hlasů po lednovém příchodu Davida Beckhama do Paris Saint-Germain bylo nespočet. Jenže anglický veterán přesvědčuje, že každý se mýlil.



"Myslím, že kdokoliv pochyboval o jeho kvalitě, kdo si myslel, že už je David Beckham dávno za zenitem, teď mlčí," prohlásil po utkání PSG na hřišti Saint-Étienne (2:2) na adresu svého zkušeného spoluhráče švédský šutér Zlatan Ibrahimovic.

"Hrál, jako by mu bylo pětadvacet," užasle hodnotil slavného parťáka neméně hvězdný Ibrahimovic. Byla to pochvala i lichotka zároveň, vždyť Beckham v květu oslaví už osmatřicáté narozeniny. Na trávníku to však není znát, ani když byl anglický veterán ze své dříve tradiční pozice u pravé lajny přesunutý doprostřed.

"Jako střední záložník potřebujete nejvíce sil. David ukázal, že patří mezi hráče s nejlepší přihrávkou na světě, ale i že umí přitvrdit a vydrží běhat devadesát minut," hodnotil kolegův solidní výkon s pětadvaceti góly nejlepší střelec Ligue 1.

S Ibrahimovicovým hodnocením souhlasil i kouč obou hvězd Carlo Ancelotti. "Byl pro naši hru důležitý, především ze začátku zápasu, kdy hrál více z hloubky. Hrál velmi dobře," prohlásil na tiskové konferenci po zápase.

Příliš velkou radost však mít nemohl, PSG v Saint-Étienne promarnilo dvoubrankové vedení a muselo se spokojit s bodem za remízu 2:2. Sám Beckham v úplném závěru utkání mohl navíc rozhodnout, jenže jeho přímý kop svůj cíl nenašel.

Navzdory zahozenému vítězství si od Beckhama podobné výkony jako o víkendu slibují v Paříži i v budoucnu. Především pak v Lize mistrů. "Tam pro nás bude nesmírně důležitý," míní Ibrahimovic.

"Nejen na hřišti. Ale i mimo něj. S velkými zápasy v Lize mistrů má David obrovské zkušenosti," uzavírá švédský kanonýr. A budou potřeba. Na PSG v čtvrtfinále milionářské soutěže čeká nejsilnější z možných soupeřů – Barcelona.

Zlatan Ibrahimovic a David Beckham táhnou PSG za úspěchem v Ligue 1, v Lize mistrů jim však stojí v cestě Barcelona...
Zlatan Ibrahimovic a David Beckham táhnou PSG za úspěchem v Ligue 1, v Lize mistrů jim však stojí v cestě Barcelona...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud