29. srpna 2019 • 11:33

Neymarův přestup? Odloženo! PSG odmítlo poslední nabídku Barcelony

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat brazilského útočníka Neymara z Paris St. Germain do Barcelony se zatím odkládá. Francouzský celek podle médií odmítl poslední nabídku, která by mu za sedmadvacetiletého fotbalistu vynesla 130 milionů, záložníka Ivana Rakitiče na přestup a Ousmana Dembélého na roční hostování.



"Od začátku vědí, co chceme, a stále se k tomu ani nepřiblížili," řekl rozhlasové stanici RMC mluvčí Paris St. Germain. Transakci navíc vyloučil i manažer Dembélého, který prohlásil, že francouzský mistr světa se nikam stěhovat nebude a že se chce prosadit v Barceloně. Na transfer je čas do pondělí 2. září, kdy se uzavře přestupové okno. Fotbalové přestupy sledujte ONLINE>>>

Neymar do Paříže přišel před dvěma lety právě z Barcelony, která za něj zaplatila 222 milionů eur a udělala z něj nejdražšího fotbalistu světa. S Paris St. Germain má brazilský reprezentant, který kvůli zranění v nové sezoně ještě nehrál, smlouvu do roku 2022, ale dal najevo, že chce odejít.

Poslední vydání magazínu Sport Góóól kupujte na iKiosek.cz ZDE>>>

Nový Sport Góóól je v prodeji od 5. srpna Nový Sport Góóól je v prodeji od 5. srpnaFoto Sport GÓÓÓL

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud