15. června 2023 • 04:55

Nový klub pro Mbappého? Nejen sen jménem Real, ve hře je i mise v Anglii

Autor: Daniel Konečný
Vstoupit do diskuse
2
  • Kylian Mbappé se rozhoduje nad svou další budoucnostíKylian Mbappé se rozhoduje nad svou další budoucnostíFOTO: koláž iSport.cz

    Kylian Mbappé má sice v Paříži kontrakt ještě na příští sezonu, PSG však jasně (a logicky) avizovalo, že o svůj klenot nechce přijít zadarmo. Již před rokem prosakovaly informace, že snem rychlonohého forvarda je oblékat dres „Bílého baletu“. Ve hře jsou však i další varianty, po francouzském klenotu prahnou například i kluby z Premier League. 

  • Bayern – pravděpodobnost 5%

    Německý gigant potřebuje toto léto přivést kanonýra, jenž by opravdu dokázal zalepit díru po odchodu Roberta Lewandowského. Zájem samotného Mbappého je však velkým otazníkem.

    Bayern sice na poslední chvíli titul v Německu získal, hrotový útočník mu však stále scházíFoto Reuters

  • Chelsea – pravděpodobnost 5%

    „Blues“ v uplynulé sezoně utratili za posily 681 milionů eur (16,2 miliardy korun). Mbappého by si tedy mohli dovolit. Gólový útočník přitom Chelsea chybí.

    Chelsea se v uplynulé sezoně trápila a útočníka stále hledá...Foto Reuters

  • Arsenal – pravděpodobnost 5%

    Mbappé by mohl následovat svůj vzor Thierryho Henryho a dovést tým z Emirates Stadium opět na vrchol. Kanonýrům by však v takovém případě nezbyly již finance na další posily.

    Mikel Arteta by Kyliana jistě uvítalFoto Reuters

  • Manchester City – pravděpodobnost 10%

    Aktuálně nejlepší tým na světě vedený Pepem Guardiolou se snaží vše vyladit k dokonalosti. Útočné duo Haaland+Mbappé by bylo zcela bezkonkurenční.

    Haaland s Mbappém? Lákavá představa pro fanoučky CitizensFoto Reuters

  • Manchester United – pravděpodobnost 15%

    Příchod nového majitele je na spadnutí. Ať to bude katarský šejk Jasím, nebo sir Jim Ratcliffe, byl by příchod Mbappého vzpruhou pro fanoušky a odpovědí na Erlinga Haalanda v City.

    Erik ten Hag by se jistě rád dotáhnul na Guardiolu, francouzský kanonýr by se mu hodilFoto Reuters

  • Paris SG – pravděpodobnost 20%

    „Les Parisiens“ musí Mbappého nyní prodat, aby se jim alespoň částečně vrátila jejich závratná investice. Že se Mbappé rozmyslí a prodlouží stávající kontrakt, se jeví jako nepravděpodobné.

    Bude se Mbappé radovat i nadále v dresu PSG?Foto ČTK / AP / Aurelien Morissard

  • Real Madrid – pravděpodobnost 40%

    Královský klub přichází v posledních letech o své ikony. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema jsou fuč. Nyní je ideální příležitost získat hvězdu nadcházející dekády.

    Madrid se rozloučil s Benzemou, nahradí ho Mbappé?Foto Reuters

     

     

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud