20. ledna 2012 • 16:27

Bláznivý fanoušek Juventusu. Hráče chtěl prodat v aukční síni!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Juventusu se nechtěného útočníka Amauriho plánuje zbavit, svérázným způsobem mu chtěl pomoct i jeden z klubových fanoušků. Ten se zkušeného forvarda rozhodl nabídnout k prodeji na aukční síni internetové burzy eBay!



Pouták na brazilského útočníka s italským pasem sliboval dodání do čtyř dnů, dopravu zdarma a k němu ještě obránce Juventusu Paola de Ceglie. Nabídka na Amauriho, který do Juventusu přišel v létě 2008 za 19 milionů eur z Palerma, se vyšplahala na 10 milionů eur, než byla stažena z prodeje.

Amauri se po slibném začátku pro klub stal spíš nechtěným zbožím. Loňskou sezonu strávil útočník na hostování v Parmě, kde v jedenácti zápasech nastřílel sedm branek. I přes dobrou bilanci s ním Juventus dál nepočítá.  

Jedním z důvodů, proč po ostříleném borci Juventus ani další kluby příliš neprahnou, jsou údajně jeho vysoké platové požadavky. Amauri odehrál poslední soutěžní utkání za Juventus zhruba před rokem, přesto stále pobírá měsíční plat ve výši sedmdesáti tisíc eur. Proto jsou na něj fanoušci Juventusu rozezleni.

O Amauriho se zajímaly celky z Anglie, mluvilo se o Fulhamu, Tottenhamu či Queens Park Rangers. Jeho příštím klubem by se nakonec měla stát italská Fiorentina. "Kluby jednají a já doufám, že se domluví co nejdříve," potvrdil samotný hráč.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud