8. října 2012 • 13:41

Kouč AC Milán Allegri seřval sudího, v derby s Interem prý neměl formu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Emoce cloumají fotbalovým Milánem. Prestižní italské derby vyhrál Inter 1:0 a kouč poražených Massimiliano Allegri nemohl krach svého AC překousnout. Hlavně však po utkání spílal sudímu, který prý jeho tým poškodil. „Derby ovlivnil a to výrazně. Udělal hodně chyb,“ soptil kouč. AC Milán je v tabulce jedenáctý a vedoucí duo Juventus – Neapol ztrácí už dvanáct bodů.



Hlavního viníka porážky našel v muži s píšťalkou. Kouči AC Milán vadilo, že Paolo Valeri neuznal branku Riccarda Montoliva, pak z lavičky viděl, že měla být udělena červená karta pro obránce Interu Juan Jesuse a ve druhé půli měl AC Milán zahrávat i penaltu po faulu na střídajícího Robinha.

„Navíc nastavil na konci první půle jen dvanáct sekund,“ chrlil ze sebe přehmaty arbitra trenér Allegri. „Tím, že pak dostal červenou kartu Nagatomo, sudí předchozí chyby nenapravil. Tohle vyloučení bylo jasné. Vůbec nechápu, co rozhodčí odpískal při gólu Montoliva a proč přehlédl penaltu na Robinha.“

Ani tady se vodopád útočných slov kouče AC Milán nezastavil. „Nikdy nemluvím o rozhodčích, ale tenhle byl fakt špatný. Možná neměl formu, jako někdy my,“ dodal ironicky v hodnocení pro Corriere della Sera.

Trenér Interu Milán Andrea Stramaccioni, který vyhrál obě městská derby od chvíle, kdy převzal tým, se k rozhodčímu nechtěl vyjadřovat. „Raději bych mluvil o fotbale,“ řekl novinářům. „Rozhodčí to měli těžké. I já jsem v jednu chvíli ztratil trpělivost s asistentem, ale už jsem se mu omluvil,“ dodal.

Kouč Interu se těšil hlavně z toho, že jeho tým udržel výhru, i když derby dohrával o deseti. „Nevzdali jsme se a bojovali. Tým ukázal sílu,“ těšilo Stramaccioniho.

Massimilano Allegri , trenér AC Milán, prožívá derby s Interem, který vyhrál 1:0
Massimilano Allegri , trenér AC Milán, prožívá derby s Interem, který vyhrál 1:0

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud