31. října 2012 • 17:30

Juventus slaví Halloween! Buffonova noční můra, Pirlo jako Joker z Batmana

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Stará Dáma je pořádně děsivá! Na oficiálních facebookových stránkách slavného italského fotbalového klubu Juventus Turín, se objevily fotky hráčů v převlecích slavných filmových postav, ve kterých slaví Halloween. Nechybí ani největší hvězdy týmu. Za koho se převlékli Buffon, Pirlo, Giovinco nebo Marchisio?



Tak například brankář italské fotbalové reprezentace a manžel Aleny Šeredové Gigi Buffon se převtělil do noční můry v Elm Street, vraha Freddyho Kruegera.

Fotbalový virtuóz a největší hvězda týmu, založník Andrea Pirlo by o Halloweenu šel za šíleného Jokera ze známého akčního filmu o Batmanovi - Temný rytíř.

Ani další hráči Staré Dámy se, co se týká kostýmu, nenechali zahanbit. Brazilský stoper Lucío se proměnil v Terminátora, dánský útočník Niclas Bendtner ve Frankensteina. V zástupu známých filmových monster nemohl chybět ani Hannibal, Blade nebo Dracula. Všechny převlečené hráče najdete v naší rozsáhlé fotogalerii.

A proč celé toto divadýlko? Italský velkoklub reagoval na úspěšnou kampaň Serie A z loňského roku, která byla stejně jako nyní úspěšně prezentována na facebooku.

Pirlo v převleku bláznivého Jokera.
Pirlo v převleku bláznivého Jokera.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud