13. ledna 2014 • 14:42

Kat AC Milán je slavný! Mladíka chválil za čtyři góly i Balotelli

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle od něj nikdo nečekal. Devatenáctiletý útočník Sassuola Domenico Berardi dokázal v nedělním zápase proti AC Milán něco, co nikdo před ním. Ještě žádný fotbalista v historii nevstřelil slavnému klubu čtyři góly v jednom utkání. „Na tuhle noc nikdy nezapomenu,“ hlásila nová hvězda po výhře 4:3.



MATCH OVERVIEW LEGACY
12. 1. • 20:45
U.S. Sassuolo Calcio
U.S. Sassuolo Calcio
4:3
ONLINE
12. ledna
20:45
AC Milán
AC Milán
Góly

Domácí: 15. Berardi, 28. Berardi, 41. Berardi, 47. Berardi

Hosté: 9. Robinho, 13. Balotelli, 86. Montolivo

Sestavy

Domácí: Pegolo – Gazzola, Antei, Ariaudo, Longhi – Chibsah, Magnanelli (C), Zaza (85. Floro Flores), Kurtić (87. Marzorati) – Berardi (78. Schelotto), R. Ziegler.

Hosté: Abbiati – De Sciglio, Zapata, Bonera, Emanuelson – Cristante (55. Montolivo), Kaká (C), de Jong, Robinho (65. Honda), Nocerino (55. Pazzini) – Balotelli.

Náhradníci

Domácí: Pomini, Rosati, Pucino, Rossini, Missiroli, Valeri, Schelotto, Marzorati, Farias, Floro Flores, Aladje

Hosté: Coppola, Gabriel, Silvestre, Rami, Mexés, Zaccardo, Poli, Saponara, Montolivo, Pazzini, Matri, Honda

Karty

Domácí: Antei, R. Ziegler, Zaza, Gazzola, Pegolo

Hosté: Bonera, Balotelli, De Sciglio

Rozhodčí

De Marco – Barbirati, Marzaloni

Stadion

Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia

Neočekávaná kanonáda dosud málo známého hráče se stala hlavní fotbalovou událostí nedělního večera. Berardimu dokonce gratuloval i útočník Mario Balotelli, který stál na straně poražených. „Gratuluji a přeji hodně štěstí. Opravdu bravo!“ napsala hvězda AC Milán na svém twitterovém účtu.

Po 13 minutách vedl AC Milán na hřišti nováčka Serie A 2:0 a nic nenasvědčovalo tomu, co nakonec následovalo, když se dal do práce Berardi. Do poločasu stačil hattrickem skóre otočit a po výměně stran přidal ještě vítězný gól.

VIDEO | Sestřih zápasu Sassuolo - AC Milán 4:3


Sassuolo 4-3 AC Milan All Goals by all-goals 

Ačkoliv se stal jasně největší hvězdou zápasu, sám utíkal na konci za záložníkem Kaká, aby si od něj vzal na památku dres. „Chtěl jsem ho pro svého kamaráda,“ prozradil Berardi novinářům.

Svým střeleckým galapředstavením odvrátil odvolání vlastního trenéra Eusebia di Franceska, jemuž svůj čtyřgólový počin věnoval. A naopak potopil trenéra AC Milán Massimiliana Allegriho, který den po blamáži ve funkci skončil.

Nadšení z Berardiho úspěchu jsou nejen Sassuole bojující v nejvyšší soutěži o záchranu, ale také v Juventusu Turín. Vedoucímu týmu italské ligy se podařilo hvězdu nedělní noci získat před začátkem této sezony s tím, že ji na hostování stráví ještě ve svém současném působišti. Tohle byla od Juventusu jednoznačně trefa do černého!

Zrodila se hvězda. Devatenáctiletý útočník Domenico Berardi zařídil v italské lize čtyřmi brankami výhru Sassuola nad AC Milán 4:3.
Zrodila se hvězda. Devatenáctiletý útočník Domenico Berardi zařídil v italské lize čtyřmi brankami výhru Sassuola nad AC Milán 4:3.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud