3. ledna 2017 • 11:25

Neapol získala Pavolettiho z Janova za téměř půl miliardy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouhodobě zraněného Arkadiusze Milika se pokusí v útoku Neapole nahradit Leonardo Pavoletti. Osmadvacetiletého italského fotbalistu získal třetí celek Serie A z FC Janov. Podle italských médií stál Pavoletti 18 milionů eur (486 milionů korun).



Pavoletti, který dal v devíti ligových zápase v této sezoně tři góly, opustil Janov po roce a půl. Jeho dosavadní zaměstnavatel na přestupu výrazně vydělal, protože předloni v létě ho koupil ze Sassuola za čtyři miliony eur. V minulém ročníku Serie A nastřílel v 25 utkáních 14 branek.

Milik začal sezonu výborně a po čtyřech kolech měl na kontě čtyři branky, pak si ale přetrhl přední zkřížený vaz v kolenu. Neapol se nyní rozhodla kádr posílit přesto, že v závěru podzimu našla kanonýra v Belgičanovi Driesu Mertensovi, který nasázel v posledních třech prosincových duelech dohromady osm gólů. S jedenácti zásahy v sezoně je čtvrtým nejlepším střelcem italské ligy.

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud