Karel Häring
11. února 2017 • 17:07

Zájem o Schicka roste. Slavný Inter ho chce vykoupit za 660 milionů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupní termín sotva skončil, ale o Patriku Schickovi se v Itálii stále mluví. Podle některých zpráv nadále roste zájem o českého forvarda, především v Interu Milán. Slavný klub je prý ochoten zaplatit výstupní klauzuli ve výší 25 milionů eur (cca 660 milionů korun).



Jak už iSport.cz psal na konci ledna, Schick svými výkony během prvních šesti měsíců v barvách Sampdorie natolik zaujal, že se o něj začaly zajímat přední celky italské Serie A, mezi nimi AS Řím, Fiorentina a oba milánské týmy. Janovský klub prý odmítl nabídku okolo 400 milionů korun. Nicméně už teď to vypadá, že v létě bude muset odolávat dalším lovcům.

Podle listu la Repubblica se o bývalého útočníka Sparty či Bohemians stále víc uchází Inter a vedení prý zvažuje, že by v létě zaplatilo výstupní klauzuli, které údajně činí zmíněných 25 milionů eur.

To by byl obrovský skok v porovnání se sumou, kterou Sampdoria vyplatila v létě Letenským, kdy šlo o 4 miliony eur (cca 106 mil. korun). Že je to v Itálii žhavé téma svědčí i opakované dotazy na funkcionáře i současného zaměstnavatele, byť popírají, že by se nějakým způsobem blížila dohoda.

Právník Antonio Romei, pravá ruka prezidenta Sampdorie Massima Ferrera, přiznal, že se setkal na obědě se zástupcem Interu, ovšem odmítl, že by společně řešili možné transfery českého reprezentanta a Luise Muriela, o nějž je také zájem. „Potkali jsme se, ale není k tomu co říct, je teprve únor,“ uvedl pro FcInter1908.it.

Ke spekulacím se vyjádřil i ředitel Carlo Osti. „Schick předvádí úžasné věci, bude z něj špičkový hráč. Nicméně bude pokračovat v Sampdorii. Je předčasné mluvit o nějakých nabídkách,“ uvedl.

Jednadvacetiletý střelec se v Itálii velmi rychle aklimatizoval a zaujal svými střeleckými vlohami. Ačkoliv ve třinácti ze sedmnácti zápasů přišel na hřiště jako střídající, dokázal vstřelit pět branek, k tomu se dvakrát trefil v domácím poháru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud