29. ledna 2018 • 12:15

AS Řím potvrdilo Schickovo zranění. Může zhatit Džekův přestup

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Patrik Schick má opět zdravotní potíže. Jeho klub AS Řím dnes potvrdil, že v nedělním utkání italské ligy proti Sampdorii Janov chyběl kvůli poraněnému stehennímu svalu. Zdravotní stav českého fotbalisty může zasáhnout do přestupových vyjednáváních o odchodu Edina Džeka do Chelsea.



Dvaadvacetiletý Schick v létě přišel do AS Řím právě ze Sampdorie na hostování s povinnou opcí údajně až 42 milionů eur, což z bývalého hráče Sparty a Bohemians 1905 dělá nejdražší posilu v historii AS. Od té doby má už čtvrté svalové zranění a nedaří se mu výrazněji prosadit. V 11 soutěžních zápasech dal jediný gól v poháru.

"Dnes se Patrik Schick podrobil lékařskému vyšetření, které odhalilo, že hráč má v důsledku zátěže natažený čtyřhlavý sval na levém stehnu. Je tam také otok," uvedl římský klub na svém webu.

Očekává se, že by nyní měl absentovat zhruba dva týdny. Podle spekulací médií může mít jeho zranění také vliv na rozhodování AS Řím, zda uvolní do Chelsea elitního útočníka Edina Džeka, za kterého má na stole konkrétní nabídku. Momentálně se zdá, že k přestupu nedojde.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud