18. března 2019 • 20:10

Brankáře Ospinu po kolapsu pustili z nemocnice. Problémy nemá, hlásí klub

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Neapole David Ospina byl den po kolapsu v nedělním utkání italské fotbalové ligy propuštěn z nemocnice. Jeho zranění hlavy podle klubového vyjádření není vážné a všechny testy měly negativní výsledek. V nadcházející reprezentační přestávce se ale Ospina nepřipojí ke kolumbijskému národnímu týmu a zatím nerozšíří počet 94 startů.



"Vyšetření vyloučila jakékoliv problémy. Hráči bylo doporučeno několik dní klidu," uvedl klub v prohlášení.

Třicetiletý Ospina, který v Neapoli hostuje z Arsenalu, zkolaboval v závěru prvního poločasu utkání proti Udine (4:2). Předtím se na začátku zápasu zranil při srážce s protihráčem a po ošetření pokračoval v zápase se zavázanou hlavou. Ve 40. minutě se ale bezvládně zhroutil na trávník, hřiště opustil na nosítkách a byl převezen do nemocnice. Už první vyšetření neukázala žádné závažné zranění, přesto zůstal brankář v péči specialistů na 24 hodin na pozorování.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud