30. listopadu 2021 • 15:22

Plácl reportérku po zadku, nesmí na stadion. Kauza však nekončí

Autor: ČTK, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušek fotbalistů Fiorentiny dostal tříletý zákaz vstupu na stadion za nevhodné chování k televizní reportérce. Pětačtyřicetiletý muž novinářku po sobotním zápase v Empoli v živém vysílání plácl po zadku. Jenže celá kauza tím zdaleka nekončí...



Reportérka lokální Toscana TV Greta Beccagliaová natáčela před stadionem krátce po skončení toskánského derby, které domácí Empoli vyhrálo 2:1. Jeden z procházejících hostujících fanoušků ji plácl po zadku, přičemž z televizních záběrů se zdá, že si předtím do dlaně plivl.

Muž byl následně identifikován a za své chování po porážce svého týmu se omluvil. Plivnutí popřel, prý jen kašlal. Policejní prezident Florencie mu už udělil tříletý zákaz vstupu na stadion Fiorentiny, tím však pro něj případ nekončí.

Beccagliaová totiž omluvu za dostatečnou satisfakci nepovažuje a muže zažalovala. „Omluvy? Ani jsem je nečetla, ale stejně je nepřijímám. Bojuju svou vlastní bitvu a také za všechny dívky, které takhle trpí dennodenně, i když u toho nejsou kamery,“ řekla sedmadvacetiletá reportérka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud