11. dubna 2012 • 13:01

VIDEO: Hubník pálil na obě strany! A pak se zranil...

Autor: han
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tomu se říká pech! Český obránce Roman Hubník se sice v záchranářském duelu s Freiburgem trefil hned dvakrát, jenže: první branka byla vlastní, druhá už na prohře 1:2 nic nezměnila a navíc si poranil kotník!



Na tenhle zápas asi Hubník jen tak nezapomene. Jeho Hertha z něj potřebovala nutně „vytřískat“ tři body, vždyť hosté z Freiburgu jsou přímým konkurentem v boji o záchranu.

Jenže hned od začátku bylo na hřišti z pohledu domácích všechno špatně. Hned v 7. minutě si český reprezentant srazil do sítě centr Dembelého a byla to hodně zvláštní branka.

Hubník podivným pohybem tečoval míč a ten zaplul za překvapeného gólmana. Prostě pech. Však také jen bezmocně rozhodil rukama a zakroutil hlavou...

Vytáhlý stoper se přimotal i ke druhé inkasované brance, když se nechal obejít Freisem, který si pak pohrál i s gólmanem a pohodlně skóroval. Hubník sice v 81. minutě vrátil hlavou svůj tým zpátky do hry, na konci se radovali hráči Freiburgu.

Aby toho nebylo málo, den po zápase klub oznámil, že si český fotbalista poranil kotník a čeká jej asi desetidenní pauza.

„Aspoň že prohráli i ostatní soupeři a naše situace je pořád stejná. Měli jsme štěstí,“ hledal alespoň nějaká pozitiva ze zpackaného duelu kouč Otto Rehhagel. Jeho Hertha zůstává čtyři kola před koncem na sedmnácté a tudíž sestupové pozici.

Hubníkův smolný vlastenec:

Hubník už pouze snížil na rozdíl gólu:

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud