26. července 2012 • 16:43

Skvělý start ve Wolfsburgu! Pilař začal gólem do sítě Bayernu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Český záložník Václav Pilař po první ostřejší premiéře ve Wolfsburgu může být spokojený. V zahajovacím utkání na přípravném turné v Číně se trefil do sítě slavného Bayernu Mnichov. Gólem v 90. minutě snížil na 1:2, porážce s finalistou Ligy mistrů tedy nezabránil.



Bayern šel v přátelském utkání do vedení ve 29. minutě, kdy proměnil penaltu Mandžukič. Letní posila bavorského klubu skórovala proti svým bývalým spoluhráčům, ještě na jaře oblékal dres Wolfsburgu.

O deset minut později zvýšil na 2:0 Arjen Robben. Nizozemský reprezentant se trefil parádním obloučkem, kterým zakončil samostatný nájezd na gólmana Hitze.

Chvíle českého záložníka Václava Pilaře přišla v samotném závěru. Třiadvacetiletý reprezentant zakončil ve vápně přesnou přihrávku a snížil na 1:2.

Sestřih utkání Bayern - Wolfsburg (gól Pilaře v úplném závěru)

Pilař odehrál druhý poločas, když střídal svého krajana Jana Poláka. V sestavě "vlků" se naopak neobjevil Petr Jiráček, další český reprezentant hájící barvy Wolfsburgu.

Bývalý hráč Hradce a Plzně nového zaměstnavatele jistě potěšil. Ihned po utkání na oficiálních klubových stránkách figuroval v hlavním titulku článku popisující utkání s Bayernem.

Pilař si v dresu Wolfsburgu připsal už druhou "přípravnou" branku, tu první vstřelil při šestnáctigólové kanonádě Helmstedteru. Tehdy zvýšil v 78. minutě už na 13:0. Kouč Felix Magath zatím Pilaře nechává hrát jeden poločas.

Václav Pilař se ocitl na titulku oficiálních stránek Wolfsburgu Václav Pilař se ocitl na titulku oficiálních stránek WolfsburguFoto Repro www.vfl-wolfsburg.de

Bayern Mnichov - Wolfsburg 2:1 (2:0)

Branky: 1:0 Mandžukić (29.), 2:0 Robben (39.), 2:1 Pilař (90.+1)

Bayern: Neuer – Boateng, van Buyten, Dante (46. Timoshchuk), Contento (46. Badstuber), – Luiz Gustavo, Kroos (63. Can) – Robben (46. Pizarro), Müller (66. Weiser), Ribery (46. Shaqiri) – Mandžukić (46. Gomez)

Wolfsburg: Hitz – Fagner (80. Diego), Naldo (80. Russ), Pogatetz (46. Knoche), Schäfer (80. Kahlenberg) – Hasani (27. Hasebe), Josué (69. Dejagah), Polák (46. Pilař) – Olić (69. Träsch), Helmes (46. Orozco) – Dost (46. Lakić)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud