28. září 2012 • 20:43

Hrůza. Německý fotbalový reprezentant havaroval, bojuje o život

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Fotbalista Boris Vukčevič z německého Hoffenheimu utrpěl při autonehodě vážné zranění hlavy a bojuje o život. Dvaadvacetiletý záložník musel být po havárii letecky převezen do nemocnice v Heidelbergu, kde se okamžitě podrobil operaci. Podle prohlášení bundesligového klubu je hráč v kritickém stavu v umělém spánku.



"Tahle zpráva nás všechny zdrtila. Mužstvo, trenér, všichni tady jsou v šoku. Myslíme na Borise a jeho rodinu," uvedl manažer Hoffenheimu Andreas Müller.

Podle policie vjel Vukčevič na poměrně rovném úseku silnice mezi Bammentalem a Mauerem nejspíš kvůli vysoké rychlosti do protisměru, kde se čelně srazil s nákladním autem.

Záchranáři museli těžce zraněného hráče z jeho mercedesu vystříhat a vrtulník ho převezl do nemocnice. Řidič druhého vozu utrpěl lehká zranění. Škoda na autech činí podle prvních odhadů 150.000 eur (3,7 milionu korun).

Vukčevič přišel do Hoffenheimu v roce 2008 ze stuttgartské juniorky a zatím za klub odehrál 78 zápasů, v nichž dal šest gólů. Chorvatský rodák má na kontě i šest startů za německý výběr do 21 let.

Hrůzná nehoda německého fotbalisty Hoffenheimu Borise Vukčeviče
Hrůzná nehoda německého fotbalisty Hoffenheimu Borise Vukčeviče

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud