12. října 2012 • 15:20

Skur...ý trenér! Útočník Norimberku zaútočil na kouče

Autor: neu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

NORIMBERK/PRAHA – FC Norimberk–das Chaosclub! Bundesligový klub, kde působí český reprezentant Tomáš Pekhart, zachvátila krize. A nejen ta sportovní. Po čtvrté porážce v řadě nasadil všemu korunu slovenský útočník Róbert Mak, jenž podle slovenských a německých médií vulgárně osočil trenéra Dietera Heckinga.



Slovenský reprezentant do 21 let prý neunesl, že jej kouč stáhl v zápase s Freiburgem (prohra 0:3) ze hřiště už po prvním poločase (pozn. – od německého listu Bild obdržel za výkon nejhorší známku 6).

Vztek si následně vylil na sociální síti Twitter. Na účtu s názvem „Robiant14“ se po utkání objevil údajně text s tímto zněním: „Futbal je jedna vyjebana politika!!!!! I hate it!!!! Skurveny Trener.“

Přepis Makovy reakce na mezitím už zrušeném účtu přinesla agentura SID. Krátce poté si mladý útočník už sypal popel na hlavu: „Je mi to líto, byl jsem pod vlivem emocí! Budu bojovat a dál makat.“

Mak se poté omluvil Heckingovi i prostřednictvím esemesky. „Je to mladý kluk, který někdy udělá chybu. Chci si s ním ale promluvit i osobně. Ve fotbale se stává, že hráč si stěžuje na trenéra, ovšem měl by dávat pozor, kde se vyjadřuje. Způsobem, jakým to udělal Róbert, to nejde,“ citoval Heckinga Bild.

Podle deníku se Mak navezl do trenéra v této sezóně již podruhé. V nedávném online-rozhovoru si postěžoval, že mu kouč příliš nevěří. Incident zřejmě nezůstane bez odezvy klubu, vedení se k němu vrátí po návratu Maka z reprezentačního srazu slovenské jednadvacítky, což bude 17. října.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud