25. října 2012 • 14:00

Konec tyrana! Trenér Magath dostal ve Wolfsburgu padáka

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Felix Magath už není trenérem bundesligového Wolfsburgu, jehož dres oblékají čeští fotbalisté Václav Pilař a Jan Polák. Vedení klubu s přísným koučem ve čtvrtek rozvázalo smlouvu, což následně potvrdilo v tiskové zprávě.



Vedení Wolfsburgu se dnes ve 12:00 sešlo na krizové schůzce. Po ní (13:30) měla následovat ohlášená tisková konference, jenže tu klub nakonec zrušil. Oficiálně se veřejnost o Magathově konci dozvěděla až z tiskové zprávy vydané před půl čtvrtou.

Felix MagathFoto Michal Beránek (Sport)

Že kouč označovaný v Německu za "tyrana" končí, bylo patrné již několik hodin dopředu. 

Už v úterý večer se vedení sešlo s hráči na utajené schůzce bez Magatha. Dnešní dopolední trénink Wolfsburg zrušil a odpolední již vedl kouč rezervy Lorenz-Günther Köstner.

Devětapadesátiletý Magath u týmu skončil po nejhorším startu do bundesligy v historii klubu (Wolfsburg je poslední) a kvůli špatným vztahům v kabině.

Proslýchá se, že kabina šla proti Magathovi. Trpělivost prý fotbalistům došla poté, co je Magath nechal běhat po lese a na konci výběhu před nimi vylil většinu vody.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud