18. května 2013 • 20:04

Famózní obrat Bayernu vyšperkoval Ribéry volejem z pohádky

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Odehrálo se teprve deset minut a zápas vypadal pro Bayern ztracený. S Mönchengladbachem totiž bundesligoví mistři prohrávali už 1:3. Mužstvo letošních finalistů Ligy mistrů však ukázalo, že jej nikdy není radno odepisovat. Po úchvatném obratu si Bayern ze západu Německa odvezl tři body za výhru 4:3.



Hrdinou a klíčovou postavou comebacku byl především Franck Ribéry. Francouzský záložník nejprve v 19. minutě snížil na 2:3 a krátce po začátku druhého poločasu nádherným volejem vyrovnal.

Dílo zkázy pak o pár minut později dokonal Arjen Robben, který zužitkoval další Ribéryho lahůdkový kousek - nadýchaný centr, který dopadl přímo k nohám nehlídaného spoluhráče.

Před blížícím se finále Ligy mistrů tak Bayern prokázal, že si stále udržuje vynikající formu. A Dortmund, který dnes podlehl 1:2 Hoffenheimu, se musí právem obávat.

VIDEO | Ribéryho gól z voleje, kterým srovnal na 3:3

La superbe volée de Franck Ribéry ! by Worldsoccerko

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud