21. prosince 2013 • 13:42

Kadlec zabředl do bídy. Vysněná posila ve Frankfurtu leští lavičku!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Marnost a šílená bída. Tak vypadá první polovina sezony v podání fotbalistů Eintrachtu Frankfurt. Ten doma v bundeslize nevyhrál už devět zápasů v řadě a v tabulce se krčí těsně nad pásmem sestupu. Vytoužená letní posila - útočník Václav Kadlece - leští lavičku náhradníků a tým se trápí. Naposledy hrál doma nerozhodně s Augsburgem 1:1.



Není to práce pro historiky, ale zajímavý údaj to je. Naposledy Eintracht doma vyhrál 4. května, když přemohl Düsseldorf 3:1. Od té doby čtyřikrát remizoval a stejný počet duelů prohrál. Když se k tomu přidá remíza v posledním domácím střetnutí minulé sezony, je to pořádně dlouhá série bez vítězství.

„Je to škoda, že jsme to nezvládli, šance určitě byla, naštěstí jsme aspoň vyrovnali,“ posteskl si ředitel klubu Bruno Hübner. Kdyby Eintracht prohrál, vládla by místo vánoční atmosféry v klubu pořádná frustrace.

Gólman Augsburgu Hitz byl po remíze hodně vzteklý, inkasovaný gól ho mrzel. „Měli jsme ohromnou šanci tu vyhrát. Bylo to možné,“ chrlil ze sebe brankář. Toho neprověřil český útočník Eintrachtu Václav Kadlec, který podruhé v řadě jen seděl na lavičce náhradníků.

Opěvovaná posila tak po slušném nástupu, kdy dal mladý reprezentant čtyři góly a tři další připravil, zapadla do frankfurtské podzimní šedi. V žebříčku bundesligové produktivity se dělí Kadlec o 31. místo.

Náplast na nepovedený podzim sice dal týmu postup do další fáze Evropské ligy, kde tým ve skupině vyhrál hned pět ze šesti utkání, ale v nejvyšší německé soutěži je to bída. Na podzim doma nevyhrál kromě Frankfurtu už jen Norimberk. Ten ale má sobotní duel k dobru.

Český útočník Václav Kadlec dal svůj čtvrtý gól v bundeslize a pomohl fotbalistům Frankfurtu k remíze 1:1 s Norimberkem. Jenže víc branek už na podzim nepřidal a v posledních zápasech jen zahříval lavičku náhradníků
Český útočník Václav Kadlec dal svůj čtvrtý gól v bundeslize a pomohl fotbalistům Frankfurtu k remíze 1:1 s Norimberkem. Jenže víc branek už na podzim nepřidal a v posledních zápasech jen zahříval lavičku náhradníků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud