Pavel Kalouš
9. února 2014 • 04:58

Noční můra Hlouška: Dva přetržené vazy v koleni a zase proti Bayernu

Autor: Pavel Kalouš, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z NORIMBERKU | Svátek nebo prokletí. Tak můžou na bitvy s Bayernem pohlížet v Norimberku. Zápas se slavným klubem sleduje narvané hlediště, jenže hráče domácích kosí vážná zranění. A z toho mrazí. Předloni si proti Bayernu přetrhl vazy v koleni záložník Adam Hloušek, teď stejný osud stihl jeho dva spoluhráče. „Je to fakt zvláštní. Když jsem to viděl, zamrazilo mně,“ říká Hloušek.



Sám Hloušek vypadl kvůli vážnému zranění kolena ze hry na osmnáct měsíců. Ale teď se kruh uzavřel, český fotbalista už zase válí. „Vzpomněl jsem si na to,“ kývne hlavou.

Během zápasu si ale chvíli, kdy sám utrpěl vážné zranění, vybavil. „Nejvíc mi to bliklo hlavou, když jsem viděl, jak na zemi leží obránce Chandler a nemůže prohnout koleno. Ležel vlastně na úplně stejném místě jako tehdy já, navíc ve stejný čas a zase proti Bayernu. A taky má asi přetržený křížák,“ kroutil hlavou Hloušek.

VIDEO: Bayern potvrdil roli favorita


 

O chvíli později navíc odkulhal další hráč Norimberku Daniel Ginczek s hrozbou stejného zranění.  „Ještě to není jisté, ale vypadá to tak u obou. Je to vážně něco zvláštního. Zamrazilo mě z toho. Stejný soupeř, stejná minuta a stejné místo. Když jsem to viděl, nebyl to nic moc pocit,“ přiznal.

Sám Hloušek také šlágr nedohrál, když musel střídat. „Udělal jsem si výron. Na hřišti byla díra, já ji neviděl a šlápl do ní. Ale naštěstí to nic není, proti tomu, co si udělali ti dva, to je ještě dobrý. A hlavně mě víc mrzí ten výsledek,“ prohlásil fotbalista.

„Když jsme na ně vlétli, trochu nevěděli, co hrát, ale jak dali gól, začali předvádět tu svoji hru a už to s nimi bylo těžké,“ doplnil svůj názor na vývoj bundesligového duelu.

Rozhovor s Adamem Hlouškem čtěte v Nedělním Sportu.

Hloušek v dresu Norimberku
Hloušek v dresu Norimberku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud