27. července 2014 • 15:44

Stahují se nad Kadlecem mračna? Frankfurt si pořídil útočníky

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

To není dobrá zpráva pro Václava Kadlece. Českému útočníkovi se v útoku Eintrachtu Frankfurt značně zvýšila konkurence. Vedení bundesligového klubu si pořídilo dva nové forvardy – na hostování přišel z Chelsea talentovaný Lucas Piazón a domluven je podle Bildu také příchod Nelsona Valdeze. Navíc nemusí být poslední…



Paraguayský fotbalista Nelson Haedo Valdez se vrací do bundesligy po čtyřech letech. V minulosti hrával za Brémy a Borussii Dortmund. Po odchodu z bundesligy zamířil účastník MS 2006 a 2010 do Alicante, Kazaně a Valencie, poté působil ve Spojených arabských emirátech a naposledy na hostování v Olympiakosu Pireus.

Lucas Piazón v dresu EintrachtuFoto Eintracht.de
Frankfurt před ním v tomto týdnu získal i Lucase Piazóna, který do Eintrachtu zamířil na hostování z Chelsea. Dvacetiletý Brazilec je však univerzálním hráčem a Frankfurt by jej mohl využít na různých ofenzivních pozicích.

"Může hrát vlevo, vpravo i jako ofenzivní záložník," charakterizoval Piazóna sportovní ředitel Bruno Hübner. Pro Kadlece tedy může, ale nutně nemusí být přímým konkurentem o místo v sestavě.

Piazón patří Chelsea od roku 2012, nicméně za londýnský klub odehrál pouze tři soutěžní zápasy. První sezonu totiž strávil na hostování v Málaze, v uplynulém ročníku zase sbíral zkušenosti v Arnhemu. Média občas brazilského mládežnického reprezentanta přirovnávají k jeho slavnějšímu krajanovi Kaká.

Pro Kadlece nemusejí příchody obou útočníků ještě nic znamenat, protože z Frankfurtu odešel například Joselu (v minulé sezoně odehrál 32 zápasů a vstřelil 13 gólů), skončilo mu hostování a vrátil se do Hoffenheimu. Jenže německý tisk neustále spekuluje, že s nákupy a posílením ofenzivy trenér Thomas Schaaf zdaleka neskončil. Podle Bildu chce získat i 30letého portugalského snipera Huga Almeidu, jenž je momentálně volným hráčem.

Vedení Eintrachtu se marně snažilo domluvit také s dánským útočníkem Nicklasem Bendtnerem. Po neshodách však obě strany upustily od vyjednávání.

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY FRANKFURTU:

Inselauswahl Norderney 10:0
(Kadlec odehrál na hrotu útoku první poločas, vstřelil jeden gól)

SV Grün-Weiß Firrel 7:0
(Kadlec odehrál první poločas, gól nevstřelil)

VFR Aalen 1:1
(Kadlec hrál do 57. minuty, pak jej vystřídal Rosenthal, gól nevstřelil)

SV Sandhausen 1:0
(Kadlec hrál do 69. minuty, pak ho nahradil Gerezgiher, gól nevstřelil)

Václav Kadlec v přípravném utkání za Eintracht FrankfurtFoto Eintracht.de

Václav Kadlec v přípravném utkání za Eintracht FrankfurtFoto Eintracht.de

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud