21. září 2014 • 10:53

To je GÓL! Fotbalista v bundeslize zlomil soupeře trefou z 80 metrů

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Málokdy vídaný kousek se povedl v sobotním utkání německé bundesligy fotbalistovi nováčka soutěže. Záložník Paderbornu Moritz Stoppelkamp totiž o výhře svého klubu nad Hannoverem definitivně rozhodl trefou přes celé hřiště. „Netušil jsem, že umím střílet takhle daleko,“ komentoval to se smíchem sám hrdina po zápase, který Paderborn i díky jeho gólu vyhrál 2:0.



MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 9. • 15:30
SC Paderborn 07
SC Paderborn 07
2:0
ONLINE
20. září
15:30
Hannover 96
Hannover 96
Góly

Domácí: 71. Kachunga, 90+3. Stoppelkamp

Hosté:

Sestavy

Domácí: Kruse – Heinloth (71. Kutschke), Strohdiek, Hünemeier (C), Brückner – Wemmer, Ziegler, Vrančić, Stoppelkamp – Kachunga (89. Vucinovic), Koç (79. Bakalorz).

Hosté: Zieler – Sakaj, Marcelo, Schulz (C), Pander – Bittencourt (78. Karaman), Schmiedebach (57. Andreasen), Gülselam, Kijotake – Sobiech, Joselu (77. Briand).

Náhradníci

Domácí: Lueck, Rupp, Bakalorz, Vucinovic, Ouali, Ducksch, Kutschke

Hosté: Almer, Felipe, Andreasen, Schlaudraff, Briand, Karaman, Stankevičius

Rozhodčí

Kircher – Kempter, Schiffner

Stadion

Benteler-Arena (Paderborn)

Paderborn působí zatím v německé lize jako nečekané zjevení. Z prvních čtyř zápasů ani jednou neprohrál a díky skóre vede tabulku. Podceňovanému nováčkovi se na záda dívají dokonce i Bayern Mnichov či Borussia Dortmund.

V sobotním duelu s Hannoverem fotbalisté Paderbornu dokázali, že umí velké věci. Konkrétně Moritz Stoppelkamp, jenž neváhal vystřelit skoro přes celé hřiště. A vyšlo to, brankář hostů se totiž předtím vydal na standardní situaci svého týmu a tak byla branka prázdná.

VIDEO | Parádní gól Stoppelkampa přes celé hřiště

„Viděl jsem prázdou bránu. A když míč letěl vzduchem, říkal jsem si, že by to v ní fakt mohlo skončit,“ komentoval situaci Stoppelkamp.

A míč skutečně do branky doletěl. Paderborn zvýšil úžasným gólem na 2:0 a výhru si již v závěrečných minutách pohlídal. I díky nádherné trefě tak vede bundesligovou tabulku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud