10. listopadu 2014 • 16:48

Neuer dál udivuje fotbalový svět. Obránci přihrál patičkou!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Drzejšího brankáře ve fotbale není. Ovšem opora Bayernu Mnichov Manuel Neuer si to může dovolit. Jeho techniku by mu totiž mohla závidět většina hráčů z pole. A k pověstným výletům přidal o víkendu německý gólman další mistrovský kousek. Rozehrávku patičkou.



Technika Manuela Neuera je napříč fotbalovým světem vyhlášená. Stejně jako jeho drzé výlety, při nichž se dokonce nebojí soupeři udělat kličku a ještě si naběhnout pro další přihrávku. Jeho perfektní čtení hry pro změnu zachránilo mnoho protivníkových šancí.

Tentokrát zašel brankář Bayernu ještě dál. Na půdě Frankfurtu si dovolil nevídané. Přestože se k němu sprintem blížil útočník domácích, Neuer se nečekaně natočil a obránci přihrál patou.

Parádní kousek Neuera ocenil i trenér domácích Thomas Schaaf. Kamery ho zabraly, jak uznale pokynul hlavou. A spolu s ním miliony fanoušků po celém světě. I proto se totiž chodí na fotbal.

VIDEO | Neuerova parádní rozehrávka patičkou

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud