21. srpna 2015 • 19:12

Kadlec je v útoku poslední volba, říká novinář. Zkouší ho na křídle

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po úspěšném hostování ve Spartě zažívá Václav Kadlec opět krušné časy. Poté, co vyléčil zranění z ME do 21 let, se znovu nedokázal prosadit do základní sestavy Eintrachtu Frankfurt. V hierarchii útočníků je až poslední. Nyní možná však přichází jeho velká chvíle.Německý list Frankfurter Allgemeine Zeitung spekuluje, že Trenér Armin Veh ho v sobotu proti Augsburgu postaví na levé křídlo.



Jako kdyby se vrátil v čase. Odmakal s týmem letní přípravu, ale v ideální jedenáctce schází. Český reprezentační útočník Václav Kadlec se ve Frankfurtu opět trápí. Přednost v útoku dostává osvědčený Haris Seferovič a letní posila z holandské ligy Luc Castaignos.

Podle německých médií to třiadvacetiletý fotbalista nenese moc dobře. Ve čtvrtek, kdy měl Eintracht uzavřený trénink, se ho reportéři snažili odchytit k rozhovoru, ale Kadlec zavrtěl hlavou a odkráčel pryč.

Za příčinu jeho rozmrzelosti může být i fakt, že v utkání proti Wolfsburgu, kdy Frankfurt prohrával 1:2, šli na hřiště místo něj mladíci Joel Gerezgiher (19 let) a Luca Waldschmidt (19 let) a on sledoval utkání pouze z lavičky.

Frankfurtský list Frankfurter Allgemeine Zeitung spekuluje, že v sobotním utkání proti Augsburgu nastoupí Kadlec na levém křídle. Tam totiž tým Armina Veha tlačí bota. Takaši Inui podal v utkání proti Vlkům velmi slabý výkon a Veh už Kadlece pár dní na tuto pozici připravuje.

Sestava Frankfurtu proti Wolfsburgu

Hrádecký

Hasebe - Zambrano - Abraham - Oczipka

Aigner - Russ - Reinatz - Inui (Kadlec)

Seferovič - Castaignos

Pozn. V sobotu by měl proti Augsburgu nahradit Takašiho Inuiho

„V sestavě udělám pár změn, nikoliv však nějaké zásadní řezy,“ uvedl trenér Veh na tiskové konferenci před zápasem s Augsburgem.

V tréninku má prý český útočník dobrý přístup a mohl by tedy dostat pořádnou šanci. Záleží, jak s ní naloží. Snaha pouze nestačí. Sportovní ředitel Eintrachtu Bruno Hübner Kadlece stále považuje za hráče s velkým potenciálem. V Německu ho však zatím moc nepředvedl…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud