16. listopadu 2017 • 19:16

Další Aubameyangův průšvih? Po výletě do Barcelony ho vyřadili z kádru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Borussie Dortmund vyřadilo z disciplinárních důvodů útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga z kádru pro páteční bundesligový zápas se Stuttgartem. Zástupci klubu oznámili suspendaci svého nejlepšího střelce na twitteru bez upřesnění, jakého prohřešku se fotbalista dopustil.



Pro extravagantního gabonského kanonýra, který dal v 11 ligových zápasech této sezony deset gólů, to není poprvé, kdy byl v Dortmundu potrestán.

SESTŘIH: Dortmund - Bayern Mnichov 1:3. Parádní góly rozhodly o vítězství obhájce titulu
Video se připravuje ...

Loni v listopadu byl vyloučen z mužstva pro zápas Ligy mistrů se Sportingem Lisabon poté, co navzdory zákazu tehdejšího trenéra Thomase Tuchela krátce před duelem vyrazil na nákupy do Milána.

Aktuální trest může podle německých médií souviset s výletem osmadvacetiletého Aubameyanga do Barcelony během reprezentační pauzy. Snímky, na kterých se mimo jiné s přítelkyní a bratrem baví na party, už z jeho instagramu zmizely.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

26. kolo
Články odjinud


Články odjinud