Jakub Dvořák
29. prosince 2021 • 16:00

Schick, střelec za miliardu. Nebo i víc? Paska popsal, jaká je reálná cena

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdepak zlaté české ručičky. Svět poznává, že rodáci ze srdce Evropy umí nohama. Po povedeném letním EURO se Patrik Schick utrhl i na podzim v bundeslize. A zaměstnanci specializovaného serveru transfermarkt.com museli pořádně přitlačit. Napařili mu rovnou miliardovou cenovku. V Německu byste nenašli hráče s větším nárůstem hodnoty. „V reálu je Patrikova cena i dvakrát taková,“ přikládá pod kotel manažer Pavel Paska.



Na polovině hřiště se zapřel, ideálně kopnul do míče a spektakulární trefou zmrazil v zápase mistrovství Evropy domácí Skoty. Životní trefa českého útočníka. Gól, který okamžitě zaplavil sociální sítě napříč celým světem a který mu dodnes všichni rádi připomínají.

Podobný směr jako Schickova raketa nabírá i odhadovaná tržní hodnota 25letého střelce. Ovšem bez sestupné tendence. Zatím jen stoupá. Před pár dny specializovaný server Transfermarkt aktualizoval ceny všem hráčům napříč Evropou. A čerstvá revize v bundeslize přinesla zajímavé zjištění – největší nárůst zaznamenal právě český bomber.

„Všiml jsem si toho na Instagramu,“ přiznal Schick před pár dny. „Je to příjemná věc, ale nic to se mnou nedělá. Větší tlak nebo nároky kvůli tomu na sebe nemám.“ Načež zareagoval hráčův manažer Pavel Paska. „Ono to také

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud