14. srpna 2022 • 16:00

Tajemství úspěchu Bayernu? Jako když balíte holky, líčí Salihamidžič

Autor: Vladimír Formánek
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lewandowski je pryč. Fanoušci v Allianz Aréně setřeli slzy, otočili list a těší se na novou kapitolu. Bavorský gigant v létě ulovil čtyři posily, o něž svedl tuhý boj s hladovou konkurencí. Jak se mu to povedlo? „Stejně jako když balíte holky,“ usmál se Hasan Salihamidžič, jenž vyrostl v uznávaného guru přestupových šavlovaček.



„Kdo bude napínat sítě soupeřů?“ zděsili se příznivci Bayernu. To v kancelářích německého giganta panoval klid. Úprk Roberta Lewandowského do Barcelony sice nebyl v plánu, ale panika? Kdepak. Nic se neděje. Vypadla jedna součástka fungující mašiny.

Jako v minulé sezoně David Alaba, který odtančil do Realu, či předloni Thiago, jenž zapěl „Auf Wiedersehen“ a zapózoval s dresem Liverpoolu. Oba se nasytili tituly a potřebovali nový smysl života.

Pro takové případy mají v Bavorsku krizový protokol. Stačí ho vytáhnout a postupovat bod po bodu. Jinde by se uchýlili k unáhleným krokům, šéfové Bayernu přesně věděli, co dělat. A tepovou frekvenci jim nezvedla ani možnost získat Cristiana Ronalda.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud